Resultaten voor schipperke fokkers

schipperke fokkers
 
 
SVN Fokkers.
Wilt u graag iets geplaatst zien in deze rubriek, geef dit dan door aan Eveline Muller-Smulders, via eefje70@icloud.com. Op de sitemap kunt u een overzicht vinden van hoe de website in elkaar steekt en waar alles staat. Facebook pagina Schipperkes Vrienden Nederland.
Schipperkes Vrienden Nederland.
Deze website biedt informatie over het Schipperke, onze vereniging en het lidmaatschap van Schipperkes Vrienden Nederland, de oorsprong en de rasstandaard van het ras, de agenda van activiteiten voor het Schipperke en zijn baasje, fokkers van het Schipperke, reuen die ter dekking staan en onze activiteiten met foto's' en verslagen.
Waarom en wanneer een schipperke van de Moerheuvel.
De heer F. Verbanck, die in de gulden tijd van het Schipperke tussen de twee wereldoorlogen de beroemde Roychem kennel stichtte, komt tot een heel andere conclusie, die nu wel als algemeen aanvaard mag worden namelijk dat de naam Schipperke beschouwd.
Schipperkes kinghubertshouse.
De staart werd volledig afgesneden, een mode die naar het schijnt reeds dateert uit de 15de eeuw. H et Schipperke was befaamd als jager op muizen, ratten, mollen en ander ongedierte. Het Schipperke werd voor de eerste maal tentoongesteld in 1882 in de stad Spa.
Leden-Fokkers Royal Schipperkes Club Belgium.
Tentoonstellingskalender CAC-CACIB all breeds. De intelligentie van het Schipperke. Het Schipperke is geen Belgische herder Groenendaler in miniatuur. Gewicht en grootte. Maten, gewicht grootte. Het verbod op staartcouperen. Le Schipperke nest pas un BB en miniature. De Oren van het Schipperke.
Schipperkes kennel; van Jopies Happy Home.
Elke dag wordt er flink gewandeld met onze Schipperkes in het park, recreatiegebied, of bos. Een dochter van Chemke Ankie die bij mijn moeder woont, wordt dan ook niet vergeten en vaak opgehaald om samen met Chemke, Honeymoon en Christine te ravotten in het bos.
Fokkers / Kennels van het ras Schipperke Startpunthonden.
Fokkers van het ras Schipperke. Ook een gratis vermelding? Er zijn nog geen fokkers bij ons bekend van de Schipperke. Ben jij een fokker en wil je graag een gratis vermelding? Meld je dan aan en begin met adverteren. Meld je nu aan!

Contacteer ons