Meer resultaten voor herplaatsing amerikaanse bulldog

herplaatsing amerikaanse bulldog
 
 
amerikaanse bulldog Honden.
Je bent hier.: Herplaatsing honden Help de hond in nood. Tips en advies van een expert. Type advertentie: Aangeboden. Dinsdag 24 februari, 2015. We moeten owv omstandigheden afscheid nemen van onze 9maanden oude reu Marley, een amerikaanse bulldog bully type.
Stichting BuStaPit Noodopvang en Herplaatsing.
We gaan precies op zoek naar datgene dat het dier nodig heeft. We garanderen daarom niet altijd een snelle herplaatsing, maar wel een zo goed mogelijke herplaatsing. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden, of lees hier meer over onze werkwijze en voorwaarden.
Billy Herplaatst Herplaatsing Honden in Nederland.
Uw hond aanmelden. Herplaatsing Honden in Nederland. Gedrag in huis.: Hij is graag bij ons in huis, echt een gezelschapsdier. Hij heeft bij ons een eigen mand waar hij in mag liggen, op de bank is niet toegestaan bij ons.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Reden voor herplaatsing. Overige informatie over het dier. Bowan verdiend de hemel op aarde bij een baas die stevig letterlijk en figuurlijk in zijn/haar schoenen staat. Bowan heeft een hertraining nodig omdat hij buiten angstig reageert op alles wat hij ziet of hoort. naar mijn mening is dit wel te trainen, sinds kort reageert hij niet fijn op wie dan ook die binnen komt, dit moet ook omgebogen worden. Bowan is nog jong en enthousiast en goed te trainen hij heeft structuur en duidelijkheid nodig. ACEHULK13552DEZE GROTE SCHAT MET STEVIG KARAKTER ZOEKT EEN BAASJE DIE HET RAS KENT hond. Ras: American bulldog. Leeftijd1: jr 3 mnd. Komt het dier uit een asiel? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Is er een ziekte en/of afwijking? Overige informatie over het dier. Hulk hebben we gered van een vreselijke situatie.hij, werd gered van de ketting, jong en sterk als ie nu is, geliefd en bemind als ie nu is, zo was hij verwaarloosd. Hulk heeft een stevig karakter maar is tot heden onvoorwaardelijk lief en gehoorzaamt. Hij moet een baasje krijgen die weet waaraan hij begint. Amerikaanse bullen zijn grote schatten mits ze oprecht en correct worden opgevoed.
Herplaatsing Amerikaanse bulldog teef Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers Marktplaats.nl.
Help en info. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Herplaatsing Amerikaanse bulldog teef. Mag ik me even voorstellen ik ben lola een amerikaanse bulldog teef van 10 maanden oud.
Overzicht Amerikaanse Bulldog herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Home Puppys en herplaatsingen Herplaatsingen. Amerikaanse Bulldog herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
Amerikaanse bulldog herplaatsing Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers Marktplaats.nl.
De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Terug Home Dieren en Toebehoren. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers. Amerikaanse bulldog herplaatsing. 531 x gezien 16 x bewaard sinds 05 dec.
Stichting Bustapit Noodopvang en Herplaatsing Startpagina Facebook.
Stichting Bustapit Noodopvang en Herplaatsing. OP DIT MOMENT TER ADOPTIE.: Elmo, reu, Old English Bulldog. Diva, teef, Stafford. Roxx, teef, Stafford. Dallas, reu, Stafford X Mastif. Falco, reu, Stafford. Luna, teef, Stafford x Bully. Beer, reu, Amerikaanse Stafford. Billy, teef, Amerikaanse Bulldog.

Contacteer ons