Resultaten voor schipperke pup te koop

schipperke pup te koop
 
 
Schipperke te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Schipperke te koop 2 zoekertjes. Toon op kaart. Schipperke, kortharig, raszuiver. Schipperke, kortharig, raszuiver. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje?
Puppy's.'
De pups hebben ook een grote, veilige en goed afgesloten tuin met een grasveld tot hun beschikking om in te spelen en te ravotten. De pups gaan vanaf 6 weken oud, mee naar buiten in een grote dichte hondenbuggy, zodat ze op een veilige manier al kennis kunnen maken met de buitenwereld.
Schipperke Hond te koopHond te Koop.
Basset Fauve de Bretagne. Beagle pups te koop Woefkesranch. AARD: Erg waaks, levendig, moedig en trouw, maar wantrouwig ten opzichte, van onbekenden. GEMIDDELDE LEVENSDUUR: 15 jaar en ouder. SCHOUDERHOOGTE: 25-30 cm. GEWICHT: 3 8 kg. VACHT: Gitzwart; met langere manen en broek. OMGANG MET KINDEREN: Goed. OMGANG MET ANDERE HONDEN: Goed. LEEFRUIMTE: Kan ook in de stad, zeer beweeglijk. VACHTVERZORGING: Borstelen en kammen. Het Schipperke, met zijn intelligente vossekopje, zijn pientere uitdrukking in de ogen en zijn spitse oren is een bekend Belgisch honderas.
Pup en herplaatsers te koop Schipperke Startpunthonden.
Schipperke, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Schipperke. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Schipperke pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Schipperke Pups te koop vindt. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wens je een pup aan te kopen, lees dan deze informatie aandachtig.
Schipperke Rassen Hondenplaza.
Puppy te Koop. Tatra pups te. Populaire hondenrassen: Husky Border Collie Boerboel Shih Tzu Shi Tzu Chow Chow Boxer Jack Russel Cocker Spaniel Boomer Boomers Amerikaanse Bulldog Sharpei Tibetaanse Terrier Keeshondje Cairn Terrier Lhasa Apso Boomer Pup Bouvier Schnauzer Drentse Patrijs Boomer Hond Vlinderhondje Boomer Hondje Duitse Staande Spaanse Waterhond Basenji Markiesje Portugese Waterhond Boxer Hond Whippet Chinese Naakthond Beauceron Dwergschnauzer Dwergkeeshond West Highland White Terrier Jack Russel Terrier Grote Zwitserse Sennenhond Entlebucher Sennenhond American Bulldog Ijslandse Hond Duitse Staande Korthaar Mini Bull Terrier Japanse Spits Galgo. Home Rassen Schipperke.
Schipperke Honden rassen Honden DierenDokters.
Prijs van een pup. De prijs ligt tussen de 600 en 700 euro. In Vlaams dialect betekent Schipperke kleine scheper of herdershondje. De gemeenschappelijke voorvader van de Belgische Herdershonden en van de Schipperkes zou een oud ras zijn, een herdershond, meestal zwart en tamelijk klein, die Leuvenaar wordt genoemd. Zijn oorsprong gaat terug tot de 17de eeuw. Rond 1690 was het Schipperke de lievelingshond van de volksmensen en van de Brusselse schoenlappers van de Sint-Gorikswijk, die wedstrijden organiseerden om de halsbanden in gedreven koper te laten bewonderen waarmede ze hun honden sierden.

Contacteer ons