Meer resultaten voor anatolische herder herplaatsing

anatolische herder herplaatsing
 
 
Vereniging Herders en Berghonden uit Zuid en Oost-Europa en Aziƫ.
Aslan Herplaatst Herplaatsing Honden in Nederland.
Dominante katten of honden. Nog op zoek.: Reden van herplaatsing.: Bazen zijn niet in staat om de hond nog aan te kunnen, oudere hond Mechelse Herder moet het ontgelden dat hij zijn positie niet wil opgeven in de roedel. Foto paspoort ontvangen.:
Vind kangal in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Vader en moeder ter plaatse. Kangal anatolische herder. Wij zijn opzoek naar n nieuwe baasje voor aslan leeuw reden dat we aslan weg doen is omdat we ik en mijn vrouw veel moeten werken dus weinig tijd voor hem hebben.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina: 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. Ras: Duitse herder. Komt het dier uit een asiel? Toestemming voor herplaatsing?
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Pup en herplaatsers te koop Anatolische herder Kangal Startpunthonden.
Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Anatolische herder Kangal. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis kostenloos en voor onbepaalde tijd je advertentie. Zwaardere straf voor achterlaten hond in hete auto. Ook onze honden liggen er wakker van. De herfst is begonnen, pas op met eikels voor de hond. Wie heeft de langste tong ter wereld? Hier is Motchi! Boeken / DVD's.' Deel jouw video of foto. Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in. Verzorgen van je hond. Medicatie voor je huisdier. Onderzoeken bij je huisdier. Gratis vermelding van je kennel. Gratis vermelding herplaatsing.
Openbare groep Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL Facebook.
Zoeken in deze groep. Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Herplaatsing Turkse Anatolische herder en Zwitserse witte herder BE en NL.
Overzicht Anatolische Herdershond herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Home Puppys en herplaatsingen Herplaatsingen. Anatolische Herdershond herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.

Contacteer ons