Zoeken naar picardische herder herplaatsing

picardische herder herplaatsing
 
 
PHCN.
Op de boerderijen fungeerde de Picardische Herdershond als bewaker en veedrijver. Begin twintigste eeuw was de streek een gunstig smokkelgebied met de kust en de Frans/Belgische grens, reden voor zowel douaniers als smokkelaars om de Picard te gebruiken ter verdediging van hun bezittingen.
Overzicht Picardische Herdershond herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Picardische Herdershond herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
Herplaatsing Belgische Herders Startpagina Facebook.
Op deze pagina worden Nederlandse Belgische Herdershonden geplaatst die een nieuw thuis zoeken. Commentaar op de reden van herplaatsing is bij geen enkele post gewenst, we proberen voor de dieren die niet op hun plek zitten het beste huis te vinden.
Picardische Herdershond.
Picardische herdershonden zijn van nature bereid eigen initiatief te tonen, ze proberen altijd ergens onderuit te komen als ze daar nu net even geen zin in hebben. Ze hebben een levendige oogopslag die menig hart in vuur en vlam zal zetten.
Pupinfo www.des-oiseaux-libres.nl.
In een later stadium zal ik de pups kennis laten maken met de rest van onze huishouding katten, kippen, paarden, en met zaken als de auto, de markt, het schoolplein enzovoort. Mocht u oprecht geïnteresseerd zijn in dit fantastische hondenras, en denkt u dat een Picardische Herder in uw leven past, neemt u dan contact met mij op via de mailbox op deze site.
bobstora.com.
De Picardische herder en de Bouvier hebben veel overeenkomsten en de Picardische herder is na de 1 e wereldoorlog gebruikt om het Bouvierbestand weer op te bouwen. Daarvoor werden zoveel Picardische herders gebruikt dat men bang was dat het ras zou uitsterven.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina: 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. ACE HAAIKE 15412-EEN SOCIALE, VRIENDELIJKE PUP MET GRAPPIGE ONDERBEET. Ras: X Herder.

Contacteer ons