Zoeken naar cocker spaniel herplaatsing

cocker spaniel herplaatsing
 
 
Winston Herplaatsing Honden in Nederland.
Nog op zoek.: Noord Brabant, Raamsdonksveer. Reden van herplaatsing.: De eigenaar heeft aangegeven de reden van herplaatsing privé te willen houden tot er serieus geïnteresseerde mensen zich melden. Foto paspoort ontvangen.: Chip staat goed geregistreerd.: Cocker spaniel x Teckel. Gecastreerd / Gesteriliseerd.:
Engelse Cocker Spaniel herplaatsing advertentie GEKop Honden.
Klik dan op onderstaande link. Aandachtspunten bij herplaatsing. Iedere hond die voor herplaatsing in aanmerking komt, heeft natuurlijk een verleden. Hij is immers als pup bij zijn vorige eigenaar gekomen en heeft daar een groot gedeelte van zijn jeugd doorgemaakt.
Openbare groep Herplaatsing Cockerspaniël en Cavalier King Charles-spaniël BE en NL en DE Facebook.
Rosie Verhuishond zoekt baasje Leeftijd: 2 Woonplaats van het dier: Lobith Laatste update: 10-06-2018 Contactgegevens Om de contactgegevens te zien moet je met dit dier matchen in je zoekprofiel en supporter zijn. Over de hond Ras: Engelse Cocker Spaniel Adoptiekosten: 50-100 Reden van herpl.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
engelse cocker spaniel pup gezocht. Engelse cocker spaniel pup gezocht. Moet bij katten kunnen.wij hebben een grote tuin en wonen dichbij het bos. Dekreu cocker spaniel Luca. Engelse cocker spaniel staat ter beschikking dekreu ik ben luca 3 jaar oud ik ben een black en tan engelse cocker spaniel.
Overzicht Amerikaanse Cocker Spaniel herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Amerikaanse Cocker Spaniel herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
Verhuisdieren.
Adoptiekosten: 50 100. Reden van herplaatsing: Scheiding. Omschrijving van het dier. Babs is een kleine weegt 9 kg, zwarte hond met zandkleurige tekeningen. Babs is een bastaard hondje en het lijkt een kruising te zijn tussen een teckel en een cocker spaniel.
Bram Hond zoekt nieuw huis Herplaatsing Honden in Nederland.
Reden van herplaatsing.: Bram kan niet alleen blijven. Dat is in ons gezin niet handig en levert veel stress op. Hij kan nou eenmaal niet altijd mee of in de auto blijven. Wij merken dat wij Bram niet kunnen bieden wat hij nodig heeft en dat is niet eerlijk naar hem toe. Het is onze wens dat hij bij mensen kan gaan wonen die alle tijd hebben om hem te leren alleen te zijn of die nog een hond hebben waardoor Bram zich niet alleen voelt. U heeft echt een hele leuke hond aan Bram. Foto paspoort ontvangen.: Chip staat goed geregistreerd.: Engelse cocker spaniel.
Herplaatsing Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Hier zijn kosten aan verbonden. Neem contact op via algemeen@ecscn.nl voor meer informatie of om aan ons door te geven wie er waarom de hond herplaatst moet worden. Zoeken naar: Zoeken Archieven. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Herplaatsing VLECS.
Voor deze honden bemiddelt VLECS bij het zoeken naar een nieuw huis. Het doel van de herplaatsing is om voor de betreffende Cocker Spaniel een goed en passend tehuis te vinden. Klik hierboven op het Herplaatsingsformulier als u op zoek bent naar een nieuw thuis voor uw Cocker.

Contacteer ons