Resultaten voor grote munsterlander herplaatsing

grote munsterlander herplaatsing
 
 
Overzicht Grote Mnsterlander herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Home Puppys en herplaatsingen Herplaatsingen. Grote Mnsterlander herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Jachthonden advertenties Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer.
Dus bent u of kent u iemand die een prachtige, goed luisterende en fitte oudere hond zoekt en veel thuis is of de hond lekker meeneemt, neem dan contact op. VERWACHT: Grote Münsterlander pups midden November 2017. Moeder Lora vom Flörbach, Vader Dürak van de Berkelse Akkers.
Honden Setters en Staande honden Marktplaats.nl.
Zoekt u een nieuw baasje voor uw friese stabij of wetterhoun? Stichting zino, herplaatsing en bemiddeling van honden, biedt een veilige manier om een nieuwe baas te vinden voor uw friese stabij of wetterhoun of kruisingen van deze rassen. Wij zijn een non-profit organisatie, opgericht om te voorkomen dat.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Grote Munsterlander.
Ik heb destijds getwijfeld tussen de GM en de kleine maar het is de laatste geworden, de grote is een echte werkhond en net een tikje feller en eigenzinniger dan de heidewachtel.Ik vond de grote echter mooier. Nu hebben we een langhaar en die lijkt dan wel weer veel op de grote Omhoog. Titel: Re: Grote Munsterlander.
Van het Doelhof.
In januari 2007 kwam het Grote Munsterlander teefje Kyrah vh Meekenesch. December 2010 is het GM teefje Lizzy van de Stommeerpolder bij ons gekomen. Kyrah en Lizzy zijn 365 dagen per jaar huishonden waar we mee wandelen, fietsen en trainen, in het jachtseizoen gaan ze 2 á 3 keer per week mee op jacht, wat ze graag doen.
Grote Munsterlander pups Honden Setters en Staande honden Marktplaats.nl.
Help en info. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Grote Munsterlander pups. Pups moeder raszuiver grote munsterlander met stamboom vader grote munsterlander x collie beschikbaar reutjes en teefjes. duitse staande pups.

Contacteer ons